TUDENGITEGU 2020 konkursi parimate tunnustamine ja temaatiline vestlusring toimus 15.jaanuaril 2021 kl.11.30-12.30, virtuaalselt.

KNÜ annab alates 2018. aastast välja tiitlit TUDENGITEGU.  Tegemist on karjäärivaldkonna lõputööde konkursiga, mille eesmärk esile tuua ja tunnustada karjääriteemasid käsitlevaid uurimistöid, vahendada värskeid teoreetilisi teadmisi ning arendada tudengite ja praktikute koostööd. 

KNÜ Facebook live ülekanne toimus Tallinna karjäärikeskusest. Tegemist oli KNÜ esimese hübriidürituse vormis sündmusega, kus osad esinejad, sh konkursil ja vestlusringis osalejad, olid kaasatud üle veebi. Päeva modereeris Kristel Ainsalu, Tudengitegu töögrupi liige ja Töötukassa juhtivkarjäärispetsialist.

Tudengitegu 2020 konkursil tunnustati:

PeaauhindHelin Kapsta magistritöö “Karjäärinõustamise kogemused täiskasvanud klientide ja nõustajate näitel”.

Eraldi tunnustuse pälvis Irina Ušanova magistritöö “Abiturientide mina ja karjäärialaste kogemuste kirjeldus”.

Loe lähemalt edasi Tudengitegu 2020 kohta ja tutvu konkursile esitatud töödega. Täname konkursil osalejaid!

Konkursi komisjoni kuulusid: Aiki Pärle (OÜ Impressum, EEK Mainor), Anna Gramberg (KNÜ), Ilona Lott (PARE), Kersti Vannas (Instar EBC) ja Margit Rammo (Euroguidance Eesti). Suured tänud komisjoni liikmetele!

Täname konkursi toetajaid: Eesti Töötukassa, Euroguidance Eesti!
Konkurssi korraldab KNÜ tudengitegu töörühm  – suured tänud tiimile! 

Tudengitegu 2020 on järelevaadatav SIIN.
Sündmuse slaidid leiad SIIT.

Lisainfo:
KNÜ tudengitegu töörühm
tudengitegu(at)kny.ee